Фолкфурията Галена за първи път се изповяда за раздора в приятелството й с най-голямата й конкурентка - Преслава, видя HotNews. Както е известно двете певици не комуникират от години, а навремето двете бяха първи дружки. И двете страни дълго време мълчаха за отношенията си, но ето че една от тях наруши мълчанието в интервю.

Макар и в две изречения, изпълнителката от Смядово заяви: "С Преслава нямаме взаимоотношения. В живота е така, хората се събират и разделят. Просто така се случиха нещата, не мога да кажа защо. Има болка, когато загубиш приятел. Когато си давал, а си готов да дадеш повече за другия, отколкото за себе си, е нормално да те боли".

Въпреки, че мнозина обсъждат като най-съществена причина за разпадането на приятелството им - отличията "Певица на годината", запознати твърдят, че ги е скарал мъж. Оказало се, че добричлийката преспала с гадже на Галена в годините, когато тя още не се била обвързала с бизнесмена Галин. Музикалните постижения една на друга също допринесли за ненавистта им една към друга с днешна дата.