Наскоро фолк певицата Галена направи промоция на новия си албум "Аз" пред близки, приятели, колеги и журналисти.

Певицата на годината сподели с гостите си, че това е най-личният й албум, пише bliasak.bg.

- Галена, направи страхотна промоция. Как се чувстваш?
- Радвам се, че на много хора е харесала и отзивите за нея са невероятни. Сега лека-полека ще започна да пускам клиповете и след това с нови сили напред.

- Защо кръсти албума си „АЗ”?
- Всяка една от песните в него ме описва такава, каквато съм. Ако бях избрала някоя от заглавните песни, нямаше да е точно определението за мен. Аз съм сбора от песните и клиповете, които направихме.

- Защо в България винаги се говори колко си дала за нещо, отколкото какво си направила?
- Не само се говори, а и винаги се сравнява и обижда, защото българите са чуждопоклонници и предпочитат да харесват чуждото и да не признаят нашия труд. Това си е манталитет. Отдавна вече не се интересувам какво се пише за мен. Била съм платила 300 000 лева!? Мога само да си пожелая да снимам клипове за толкова пари. Започвам да събирам 300 000, за да направя следващия си албум.

- Каза, че заглавието на албума ти най-добре те описва. А каква си ти?
- Аз съм такава, каквато си пожелая. Мога да бъда всякаква.

- Какво остави зад гърба си?
- Не мога да ти отговоря точно. Вече на толкова неща съм се наслушала и нагледала, че вече ми е все едно. Чувствам се много добре така. Хората, които пишат и говорят, ако си мислят, че правят лошо, напротив. Те привличат негативна енергия не към дадения човек, а към себе си. Това е като бумеранг.

- Как сте вкъщи?
- Щом мога да работя и да имам сили за това, значи в къщи всичко е наред.

- С Галин май не сте спирали да сте влюбени?
- Не мога да кажа, с времето влюбването преминава в друга форма. За мен най-важното е уважението, обичта и сплотеността между двамата, която винаги е по-здрава от едно влюбване, защото то може да е кратко.

- Свързаха ти името с това на Петко Димитров!? Статиите по този повод заляха медиите!?
- Чудесно! Щом говорят такива неща, значи сме им интересни. (смее се) С Петко сме приятели от много години. С Галин също са приятели. Виждаме се често покрай моите участия в клуба. Но никога не е имало нещо повече между нас.

- Кой от двама ви с Галин се смее повече на неверните публикации?
- Зависи за кого са написани!

- Идва Коледа и Нова Година. Мислите вече къде ще празнувате семейно?
- На Бъдни вечер ще съм си вкъщи, на Коледа и Нова Година ще работя. Януари ще си вземем почивка и ще заминем някъде семейно.

Вижте фотогалерия:

Снимки: Костадин Кръстев - Коко