Една от най-големите звезди на фолка Галена показа завидна форма на рождения си ден. 34 годишната изпълнителка купонясва в бели къси панталонки, които перфектно показваха краката й. За празника тя бе избрала най-известния в момента столичен ресторант, а преди това разпусна в СПА комплекса до него.

Още от сутринта вчера приятели, фенове и колеги на певицата изпращат своите пожелания, отправени към певицата. С пожелания се отчетоха Весна Змиянец, Есил Дюран, Сузанита, която я нарече „кралица”, ДесиСлава. Сред най-емоционалните бе честитката от нейния Фен клуб: "Днес е денят, в който обединяваме цялата си позитивна енергия, за да честитим рождения ден на любимата на всички ни Галена.

Скъпа Галена, днес е твоят специален ден, но искаме да знаеш, че сме до теб 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината - и винаги ще е така. Нека заразяващата ти усмивка бъде на лицето ти непрекъснато и поводите да бъдеш в страхотно настроение да не спират”. Днес изпълнителката благодари на фенове и колеги за благопожеланията.

Дни преди своя празник, тя беше и специален гост на две от най-известните сръбски телевизии, където заедно със своя дуетен партньор представиха общата си песен, която се радва на огромен интерес и в Сърбия.