На 21 януари топ звездата на "Пайнер" Галена отбелязва 15 години на професионалната сцена. Тя е решила да отбележи този свой празник като бъде сред почитателите си. Събитието ще се проведе в клуб XI Eleven в Студентски град, където нейните почитатели ще могат да станат част от професионалния празник на изпълнителката. А доколкото познаваме Галена, със сигурност е подготвила много изненади, а купонът е гарантиран.

Ето как Галена срази конкуренцията

Музикалната си кариера Галена започва през 2004 г. с видеоклип към песента „Можеш ли“. Тогава тя се изявява под творческия псевдоним Галя. Бързо разбира, че това не е артистично име на звезда, каквато тя иска да бъде и заедно с продуцентите се спират на Галена.
Следващите няколко години прави фурор, а всеки неин проект е чакат с нетърпение. Сред тоталните й хитове се нареждат „Знам диагнозата”; „Тихо ми пази”, Хавана тропикана”; „Дай ми”; „Кой”; „Феноменален” и т.н.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1) on

Защо Галена е модна икона? 5 топ визии на звездата

В колекцията си от статуетки има най-престижните. Била е певица и идол на годината, печелила е награди за албуми, песни, дуети, видеоклипове… С всяка изминала година затвърждава лидерската си позиция в бранша, защото е комбинативна, модерна и обичаща работата си.