Фолк дивата Галена показала завиден сексапил и умения, като публично ударила един шот без да си помага с ръце в известно пловдивско заведение.

Певицата имала участие в местен нощен клуб, пълен с фенове, дошли специално заради звездната изпълнителка. Галена и този път изненадала почитателите си, като освен музикалната част, тя изпълнила специално шоу с шотове, което било извън сценария на участието й.

Непланираното представление от страна на Галена зарадвало много присъстващите.Красавицата първоначално успяла да впечатли феновете си с ефектна рокля в египетски стил, но посетителите на клуба били по-заинтригувани от краткия образователен курс, който певица набързо преподала. Тя нагледно показала как се пие шот, пишат от kliuki.bg

Галена първо направила демонстрация, като обърнала две чашки без да си помага с ръце. Пиенето на шотовете било заредено със сексапил, а накрая певицата накарала и другите да пробват.

Съветът й веднага бил последван от послушна ученичка, която побързала да вземе първия си урок от поп-фолк певицата. “Стига с тази теория, идвай тук”, подканила я Галена. После двете заедно, като ансамбъл по синхронно пиене, ударили по чашка.

Диджеят в заведението изглежда се впечатлил от уменията на певицата и отправил предложение към Галена, на което тя категорично отказала.