Галин много се карал на Галена, че е разглезила сина им Стефчо, сподели певицата.

"Галин много ми се кара, че съм разлигавила Стефчо, но аз не мисля, че е така. Абе, малко е трудно, защото сме много хора вкъщи и всички му се радват и му обръщат внимание. Имам притеснения, че ще стане много глезен, но пък единият родител винаги трябва да показва любовта си малко повече.

Детето трябва да получава много любов, за да раздава много любов след това, да не се озлобява към хората. Както напоследък наблюдавам, масово хората са се овълчили. Не знам поради какви причини, но наистина напоследък всичко е много жлъчно. Трябва да бъдат по-позитивни хората, затова не съм и много строга със Стефан, тъй като към мен също не са били много строги.

*Галена, Стефчо и Галин (Снимка: сп. "Story")

Той не говори, но съм убедена, че разбира всичко, защото когато му се караме, винаги реагира. Аз искам да му се говори, а не да му се повишава тон, за да разбира, а не да му се вика и да получава шамари и да не знае защо. Но определено от баща си повече се стряска. Но пък не мога да му се сърдя, това си е неговият метод, а пък и не обичам пред детето да има спорове между нас. Впоследствие според самия характер на детето ще определим и как да го възпитаваме. Той сам ще ни насочи.

Засега прави всякакви бели, всичко му е интересно, само играчките - въобще не. Пипа абсолютно всичко вкъщи, има ужасно много играчки, но изобщо не се занимава с тях. Всичко различно му е много интересно, а това означава само бели. Разбутва менютата на телефоните, набира, изпраща SMS-и. Така че, искам да се извиня на моите приятели, ако получават странни съобщения".

Вижте видео:

Галена - "За пари"

Източник: bliasak.bg