Галена се завърна в България ден преди концерта на "Планета" в Пловдив. Въпреки умората от пропътуваните хиляди километри по време на турнето й в Америка, хитовата изпълнителка отново бе на високо ниво и на родна сцена.

Представянето й остави без дъх феновете - с безкомпромисна сценография и хореография.

"Който си гони нещата и си следва пътя, знае какво прави и иска да го направи, го прави, независимо дали е тук или не е. В днешно време имаме интернет, имаме комуникация, връзка непрекъснато - 24 часа. Предварително бяхме решили какво да бъде моето представяне с Киряков и Ники Нанков. Наистина, ако изглеждам на част от публиката преуморена, такава съм, но пък важното е, че съм тук" - сподела хитовата певица пред "Коктейл" по Канал 3.

За турнето си в Америка и изявите си на борда на круизния кораб “Carnival Victory”, по маршрута от Маями до Бахамите и обратно, фолк звездата разказва с усмивка:

"Всеки път ми се случва нещо интересно. За първи път имах възможност да бъда на круиз, винаги съм си мечтала и това беше една прекрасна възможност да усетя тази емоция. Все още се люшкам, но аз съм устойчива на всякакви турбуленции, адреналинът винаги ме е държал".