Галена е спрягана за златната кокошка на Митко Пайнера. Според запознати певицата докарвала по 1 милион лева на година само от участия. Като добавим и ресторантския бизнес на мъжа й, вафлената индустрия и скъпарските дрехи, които уж певицата прави, това се равнява на над 2 милиона приходи за година, което я превръща в най-богатата певица в България.

За последния си клип певицата е броила 30 бона. Най-евтиното нещо в него били дрехите, тъй като е сниман в циганската махала и облеклото трябва да бъде автентично. В клипа се изявява и Азис, на когото звездата е броила стабилен хонорар.



Веднага след снимките Галена заминала за Индия, където снимала клип към тайна песен. Според клюките тя е личен подарък от Аве Бенеди, който стана известен покрай дуета си с Емилия.

Ако продължава така в скоро време Галка ще задмине по финанси някои от най-богатите българи. Това била причината Пайнера да не иска да я освободи от фирмата си след скандала с Преслава заради приза „Певица на годината“. Ако Галена напусне фолкът няма да е същият, а Митко ще загуби много пари, пише ШОУ.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук