Приза "Посланик на българската музика зад граница за 2011 г." спечели Галена, а Глория й връчи статуетката.

Галена благодари за наградата и каза: "Къде и да одиш, къде и да скиташ, не се срами, не се плаши, българин да си", цитирайки популярната българска песен "Къде и да одиш" (която сме чували и в изпълнение на Глория).

Най-предпочитан изпълнител в Планета Пайнер Клуб стана Кали.

Траяна и DJ Нед изпълниха песента си "Мръсни игри" на сцената, като брюнетката заложи на изчистена черна рокля, разбира се с огромно деколте. Танцьорките им пък бяха като излезли от клипа на Риана "Rude boy".

Можем да наречем Гергана родната Анджелина Джоли, или по-скоро можем да кажем, че за десния й крак ще се говори, колкото и за този на холивудската звезда. Певицата се появи с дълга черна рокля с изключително дълбока цепка и също като Анджи опъваше крак встрани при всеки удобен случай. Тя изпълни песента си "Ще издържиш ли".

Новото попълнение на Пайнер Мария Петрова се изяви с живо изпълнение на сцената, като изпя песента си "Не си ми нужен", облечена в дълга до земята рокля.

Другото ново лице в каталога на Пайнер Роксана изпълни песента си "Мъж за милиони", издокарана в лятна рокля на цветя. Липсата на стил Рокси компенсира с глас и кючеци.

Мустака на фолка Милко Калайджиев изпълни "Нямаш сърце, нали" издокаран в бяло сако с британското знаме и дънки.

Кали ни изненада приятно, показвайки напомпания си бюст в цялата му прелест. Тя изпълни на живо парчето си "Влюбена, убий ме", а прическата й на опашка и цялостната й визия много напомняше на холивудската актриса Катрин Зита Джоунс. Последва и изпълнение на златния й хит "4-4-2", на който публиката реагира с луди танци и припявания.