Галена посрещна с шумно парти рождения си ден.

Певицата се появи хубава като картинка на партито за празника си. Фолк звездата навърши 29 години в компанията на колеги и приятели и почерпи с торта „Шанел“, пише kliuki.ws.

Сметановото изкушение се превърна в истинска атракция в социалните мрежи, а феновете на Галена, изпаднаха в умиление от визията на певицата. Тя се бе облякла изцяло в бяло, в модел от последната си модна колекция и също така заложи на белия цвят и за партито.



Освен любимия й Галин, който спретна щуро парти в семейното заведение в Търново, сред гостите на Галена бяха още Фики Стораро и куп други звезди. Самата изпълнителка направо сияеше по време на купона. И щедро раздаваше целувки на любимите си хора.



За 29-тия си рожден ден Галена си пожела, радост, щастие, успехи и много любов. А също така и късмет през следващата година. Звездата признава, че се чувства щастлива и доволна от живота, и е обградена от любовта на любимите си хора.



Приятелите на Галена й пожелаха не само любов и професионални успехи, но и още едно бебе. Самата изпълнителка досега отбиваше всякакви пожелания за бъдещо майчинство, с мотива, че се е съсредоточила върху кариерата си. Дали тази година няма да изненада почитателите с някоя щастлива новина за нов член на семейството си?