Галена работи по новия си музикален проект още от февруари, сподели тя в интервю за signal.bg.

Парчето "Много ми отиваш" е по музика на Кости, а текстът е в съавторство на Тина Денчева и Мариета Ангелова.

Фолк звездата направи предпремиера на песента си по време на свое участие, за да тества как ще се приеме от публиката и да прецени дали по саунда всичко е както трябва.

"За меломаните може да не е най-добрият вариант на песента, който чуха, защото те искат да чуят песента с най-добрия саунд, но за съжаление , пак се намериха "доброжелатели" да я споделят с други хора. Изпяла съм песента, за да разбера дали съм доволна от самия саунд, от звученето на песента, а вече се раазбра, че е от Кости, имайки предвид звученето, а той не изневерява на стила си. Всъщност подготвям песента от февруари месец. Потормозих нашите текстописци и накрая благодаря на Тина и на Мариета и им обещавам, че това няма да им е навик. Избрах двете половини от техните текстове и направих един общ текст, който се получи много добре. Много, много позитивна и сладка песен, типична за лятото" - разказва Галена.

Любопитното е, че клипът е заснет още на демото на парчето, а забавянето на цялостния проект е заради все още недовършени детайли по сингъла, обясни изпълнителката.

"Клипът беше записан още на 20 юни, просто Кости не беше готов с аранжимента и смесването на песента. Аз бях запланувала песента за началото на юли и това да бъде моята лятна песен - на юли и август. И още нещо ме подтикна да изпея песента - лятото свърши, а пък докато излезе, ще отнеме време и затова си позволих този лукс, да изпея песента и да й се насладят, защото от май месец нямам нова песен, а постоянно ходя по участия" - обяснява хитовата изпълнителка.

Тя е доволна от това как публиката в заведението е реагирала на чисто новата й песен и даже са поискали още веднъж да я чуят. "Диджеят ми каза, че е тотален хит" - с усмивка казва тя.