Какво ли не е опитвала Галена? Певицата, която може да си позволи всичко на този свят, най-накрая намери нещо, за което дори и не е чувала. Пайнерката вкуси за пръв път истинско златно ястие. Тя опита невероятния специалитет на майстора на солта - Нусрет Гьокче - телешки стек, поръсен с най-ценния метал в света.

Родената в Смядово певица е на романтична почивка с половинката си Галин в Дубай. Двойката тъне в невероятен лукс. Певачката и съпругът й спят в петзвезден хотел. Те наемат една от най-луксозните стаи в него. За нощувка броят сума, която се равнява на месечната заплата на един средностатистически българин.
Парите, които семейството дава за хотел, са нищо в сравнение с това, което оставят в най-тузарския ресторант в Дубай. В заведението главен готвач е най-популярният месар в света.

Салт Бей, както е известен Нусрет Гьокче, лично приготвя поръчката на Галена и Галин. Двойката избира да си поръча телешки златен стек, чиято цена е няколко хиляди лева. Певицата никога не е срещала подобно ястие и веднага решава да погали небцето с изтънчената манджа=

източник:България днес