Попфолк звездите Азис и Галена стегнаха куфарите за турне в САЩ, а феновете трябва да броят между 80 и 150 долара за билет, ако желаят да ги чуят на живо. Въпреки че певците пълнят на макс дискотеките у нас, засега има свободни пропуски за участията им отвъд Океана заради високите цени.

Изпълнителката на „Ти не си за мен“ и Костинбродският славей ще се разпишат с три концерта. На 9-и октомври те ще се срещнат с почитателите на лекия жанр в Чикаго, а мястото е Compass Arena. Билетите за правостоящи са по 80 долара, за малка маса по 100, а стол във ВИП арената струва цели 150.

На 11-и октомври певците ще вдигнат градуса на настроението в Нейпълк, където столовете струват между 130 и 150 долара. На 13-и пък Азис и Галена ще докарат мускулна треска от чупки в ханша на почитателите си в Лас Вегас.

В сайта ticketrookie.com, където се предлагат пропуските за концертите, има обявено още едно шоу – на четирима румънски изпълнители. Те обаче са доста по-скромни, тъй като желаещите могат да се сдобият с билет за 50 долара.

Феновете се надяват Азис и Галена да ги зарадват и с обща песен. Двамата участват заедно в проекта „Пей сърце“ с колежката си Цветелина Янева, но не разполагат с дует. Не е изключено именно зад граница да изненадат с такъв. Изпълнителите излетяха вчера, като Кралят на поп-фолка умили последователите си в социалните мрежи с кадър, на който се вижда как чаровната брюнетка спи на гърдите му.

Междувременно Азис е фокусиран и върху работата си в шоуто „Маскираният певец“, в което влиза в ролята на детектив. Тъй като първият концерт в Чикаго е насрочен за тази събота, а предаването на NOVA се излъчва на живо, се очаква появата на гост-детектив. Зрителите очакват с нетърпение завръщането на една от любимите си маски от сезон №2 – тази на Бебето, под която се криеше властелинът на Колелото на късмета Къци Вапцаров.

Галена пък е отдадена на амплоато си на треньор в музикалната надпревара на bTV “Гласът на България“.