Шокиращ компромат за Галена и Галин се появи в нета.

Според столични бръмчалки, „търновската царица“ и вафленият бос никак не са от скромните, стане ли дума за забавления в спалнята.

Нещо повече – двойката редовно си кани компания за леглото. И го обръща на суинг изпълнения.

Мълвата отдавна носи, че Галена не е от срамежливите, но певицата сега официално призна този факт. Както изпълнителката споделя, животът на монахиня не й е познат и двамата редовно лудуват след участията й из нощните клубове.

В интервю за „Папараци“ на Николета Лозанова Галена веднъж спомена, че със съпруга й, често палуват в колата след участия. И е откровена, че не страда от излишни задръжки в спалнята.

*Галин опипва жена си и колежката й Преслава

Клюката мълви, че един от спонсорите на Галена също се е радвал на компанията на изпълнителката в леглото, при това със знанието и одобрението на съпруга й. А колежките й отдавна подмятат, че стане ли въпрос за оргии, смядовската хубавица не се прави на скромна, пише Уикенд, цитира hotzona.bg.

Самата Галена неведнъж е демонстрирала твърде дръзко поведение по участия, като за радост на публиката я покаже зърно, я най-милото си, докато вилнее на сцената.

Освен това, откровено признава, че си пада по силовия секс с Галин и хард изпълненията в стил „садо-мазо“, често развличат двойката и компаньоните им в спалнята.

*Певицата не е от скромните