На 26 януари 2004 г. Галена официално се приъсединява към музикална компания “Пайнер“, а днес тя празнува 14 успешни години на сцената.

Това е време, в което певицата отдава цялата си енергия и любов за музиката и публиката, време, в което категорично се превръща в една от най-успешните и обичани български музикални звезди. В творческо отношение за Галена няма граници – работи с пълен замах и е вън от всякакви стереотипи, а измилите години доказват, че тя е всеобхватен артист, който не спира да изненадва публиката и да се развива. И докато меломаните вече очакват изненадите, които певицата е подготвила за 2018 г., проектите й, създадени през 2017-та, продължават да жънат успехи. 

Актуалният хит на Галена #ПростоШоу, появил се в края на декември, се превърна в тотален хит в клубовете само за дни, а феновете изразиха мнение, че видеоклипът може да се сравнява с клипове от световен мащаб. Това обаче не бе единственият хит на звездата. В деня, когато стана майка за втори път – 17 февруари, Галена пусна сингъла “Moro mou”, посветен на новородения й син Александър. Към днешна дата лентата има над 12 милиона преглеждания, стотици споделяния и коментари, които още веднъж показват безпогрешния нюх на Галена за хитове, пише planeta.tv

Лятото за нея стартира с #TheBo$$, сниман на Френската Ривиера, а лентата в продължение на месеци оглавяваше музикалните класации и бе единодушно избрана от абонатите на PlanetaOfficial в YouTube за най-гледания клип на Лято 2017. Дуетната песен на Галена и Фики “Изневериш ли ми“ също стана хит и обра овациите на публиката в зала “Колодрума“ - Пловдив на концерта “16 години Планета ТВ“.

Следващата поява на звездата на голямата сцена е на 22 февруари в зала “Арена Армеец“, на концерта “25 години Радио Веселина“, заедно с Цветелина Янева, Цеца Ражнатович и Пеги Зина.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят на Галена 14 години успехи на сцената с пожелания за много здраве, любов, вдъхновение и още много хубави песни!