Галена е категорична, че влага цялата си душа в правенето на песни и общуването си с публиката. За нея сцената и музиката са отговорност и желязна дисциплина.

"Ние сме хора с много сериозна дисциплина, с толкова много участия. Не можем да си позволяваме да закъсняваме или да ставаме лош пример" - каза тя в "Преди обед" по ЬTV.

"Певицата на 2013 година" подчерта, че нейният любим Галин не я ревнува от професията ѝ, въпреки честите отсъствия от вкъщи, които ѝ се налагат заради сценичните ѝ изяви.



"Галин е много добре запознат с това, което правя и моето желание как го правя. Аз наистина давам цялата си душа и той вижда, че за мен това е важно и може би си дава сметка, че това е и временно, и няма да бъде все така. Още повече, че имаме планове и за второ детенце, така че се успокоява и с това. Стефан е най-напорист по тази тема. Ще е хубаво е да се случи по-рано, преди да съм навършила 30, така съм го планувала. След това ще захитрея и няма да ми се иска" - обясни фолк звездата.

Галена подготвя няколко музикални проекта, с които да зарадва многобройните си фенове. Самата тя анонсира, че е готова с два видеоклипа, като обаче не разкрива дата за официална премиера.

Актуалният ѝ хит "Точно никога" се радва на подкрепата на публиката и се нареди сред хитовете на сезона, пише signal.bg.