Галена повдигна завесата около причината да не пее на концерта на Цеца, който се проведе на 21 август в Несебър.

Първоначално бе обявено, че тя и Преслава ще я подгряват, след което имаше писания в жълти медии, че сръбската звезда била избрала Анелия и не искала другите две певици на "Пайнер".

"Не съм го коментирала това нещо и ще бъда на 100% откровена  – първоначално наистина много се ентусиазирахме, но пък и двете в този ден имахме ангажимент, който е поет месеци назад, на едно и също място сме двете заедно. Не съобразихме, че няма да успеем да поемем двата ангажимента и това е причината да не пеем с Преслава. Според мен на Цеца й е все тая кой ще я подгрява. След това станаха и едни други интриги, които допълнително допринесоха за това" - споделя изпълнителката на "Пантера" пред "Шоу". Припомняме, че на концерта се изяви тяхната колежка Анелия.

*Анелия, Галена, Преслава

Фолк идолът на 2014 година остави без коментар слуховете, че нейна колежка непрекъснато пише до СЕМ, искайки да забранят някои от нейните клиповете, тъй като били вулгарни.

"Без коментар! Нека всеки да си гледа в канчето и да не се бърка в работата на другите. А това, че моите успехи дразнят колежки и се чудят по какъв начин да ме сринат, да ме уязвят - това може само да ме радва. Провокацията е част от бизнеса и след толкова години работа това е едно от моите изразни средства – да провокирам себе си и моите фенове. Мога да се похваля с едни от най-хубавите клипове в бранша, така че нека оставим на хората да преценят. Нека не си подливаме вода и просто фактите да говорят" - казва Галена.