Проектът на Галена "Аз" не само спечели наградата за албум на годината, но се превърна в най-слушания и коментиран албум в поп фолка.

Галена направи и фурор с видеоклиповете на всяка една от песните й. Определено 2011 бе сред най-успешните години на Галена,защото само за няколко месеца песните й се превърнаха в истински хитове.

"Всеки човек си е намерил песента. По участия винаги питам коя песен предпочитат и всички песни много се харесват, много се искат - "След раздялата", "DJ-ят ме издаде", "Тоя става", "Ще се проваля", "Мразя да те обичам"... Просто това са песни, които толкова много се харесват", споделя Галена пред Signal.bg.

Заедно с екипа си, те са се постарали да има за всекиго по нещо, но тя не крие, че албумът е направен и за нейно собствено удоволствие.

"Сега почват да ми правят сметка на албума, и колеги съм чула - дали си струва, колко струва... Аз съм си го направила за свое собствено удовлетворение, мога да си го позволя в момента. Човек трябва да угажда на своите собствени капризи. Това ми беше мечта. Аз искам да живея в мечтите си, да ги сбъдвам, за да си поставям нови такива. Не мисля, че това е грешка!", обяснява певицата и допълва, че би могла да понесе негативите и критиката, защото си заслужава.

Песните на Галена стават хитове, защото нито една не е пренебрегната, а и феновете й сами определят коя ще бъде на върха.

"Всяка песен си има клип, никоя не е пренебрегната, да кажат: "Тази сега защо не й е направила клип". Равен старт за всички песни, нека хората да решат коя да бъде".

Зад успешния албум на звездата на "Пайнер" стои немалък списък от автори, всеки от които е дал своя принос към проекта. Тя се е постарала да събере хора, които творят в различен стил, защото търси разнообразието. "Аз съм събрала най-добрите имена и с всички работя много добре"