Престоят на Галена в Маями съвпадна с едно от най-големите музикални събития тук - Miami Music Week, продължаващо цяла седмица.

В едни от най-лъскавите нощни клубове свои сетове представят големите имена в клубната музика. Това провокира Певицата на 2010, Галена, да се потопи в нощния живот на Флорида и да усети тръпката от големите американски купони.

Цяла нощ тя се отдаде на луди танци и разпръскваше своя сексапил на дансинга. Купонът за Галена започна от нощния клуб “LIV”, който е един от най-актуалните в момента в Маями. В по-късните часове на нощта българската група се премести в друга дискотека – “SET”, където музиката избираха DJ-ите Joris Voon, Edwin Oоsterwat и техните приятели.

Галена се държа на сцената като истинска звезда. Облечена в елегантна бяла рокля и обута със своята запазена марка “златни” обувки на френския дизайнер Кристиян Лобутен, тя бе атракцията на вечерта. Певицата често получаваше комплименти и от жени, и от мъже за своя стил на обличане.

До края на почивката си в Маями Галена се закани да посети още няколко нощни клуба, за да усети ритъма на Америка. Следващите DJ-и, които ще забиват тук са Sharam, Calvin Harris, Sasha, Chachi и Bob Sinclar, а едно от най-големите техни шоу-изпълнения е озаглавено “Made in Miami”.

Във Флорида Галена ще остане до ранните часове на съботния ден. След като стана част от нощния живот на Маями, в програмата си днес певицата е планирала да се разходи край брега и да види къщата на Донатела Версаче, пред която бе застрелян големият моден диктатор Джани Версаче.

При всички случаи ще си отдели и няколко часа за шопинг тур в един от големите МОЛ-ове тук “Авентура”, но преди всичко това ще се наслади на слънчевите лъчи и приятната прохлада на Атлантическия океан на един от плажовете във Форт Лодърдейл.

В петък е концерта на Галена в Тампа, който е очакван с огромен интерес от българската диаспора във Флорида.

Източник: planeta.tv