Галена не пропуснала възможността да изневери на любимия си Галин непосредствено след скорошно участие в известна столична чалгатека, носи клюката.

Във въпросната вечер певицата срещнала свое старо гадже и двамата се разприказвали в почивките между отделните сетове, пише skandalno.net.

Когато вечерта напреднала, между Галена и загадъчния мъж започнали да прехвръкват искри, тъй като и двама вече били доста почерпени.

Градските легенди носят, че въпросният мъж не е бил в България и в момента живее като изгнаник в Лондон, защото тук не можел да си намери хубава работа. В британската столица изкарвал добри пари, въпреки че съвсем не му било лесно и трябвало да се съобразява с тамошните условия на живот, цитира lifestyle.bg.

Изповедта на старото гадже била повече от достатъчна, за да разчувства Галена и след края на спектакъла двамата се качили в колата на певицата и отпрашили в неизвестна посока. Изпълнителката наредила на личните си гардове да не се занимават с нея тази вечер и ги пуснала в отпуск до сутринта.