Галена на живо няма нищо общо с певицата от снимките в социалните мрежи, забеляза „Уикенд“ от фотоси, които не са предварително „пипнати“. Чалгадивата буквално е неразпознаваема. От кадрите, до които се добрахме, се вижда, че смядовката вече догонва Андреа от най-дебелия си период. От тънката талия и стройната й фигура няма и помен и всички недоумяват на какво се дължи това рязко напълняване.

„Няма лошо, че е качила 15 кила, но защо на снимките си във фейсбук е слаба като клечка? Това няма нищо общо с реалната й визия. По-добре да се показва такава, каквато е“, критикува я фен на певицата. Други я защитават, че все пак е майка на две деца, а и в началото на лятото изкара коронавируса. Най-вероятно престоят вкъщи и липсата на физически упражнения са „помогнали“ на фолк дивата да трупне килата.

Въпреки диетите, на които се подлага, тя все още не може да смъкне натрупаните тлъстинки. Припомняме, че докато си болен от Ковид-19, е абсолютно забранено каквато й да е физическа активност. Хитовата изпълнителка обаче продължила да не посещава фитнеса и след като оздравяла, но се щади по време на тренировките.

Галена е качила главно на корем, ханш, ръце и лице. Излишните килограми явно не притесняват особено певицата на „Пайнер“, която продължава да ходи с къси поли и потничета, като така само изпъкват повече салнинките й. Преди време Галена подсили дупето си със силиконови подплънки, но днес вече няма нужда от имплантите в задните си части, защото и те са се налели солидно. 

„Секси е, още не е грозно дебела, но е напът да стане като Андреа, която едва преди няколко месеца се втали от 85 на 60 килограма. Галена ще я замести и ще й лепнат някой грозен прякор, ако не спре да наддава”, коментират злобно нейниколежки.