Галена имаше участие в столичен клуб, където забавлява гостите на заведението до ранни зори.

Само преди броени дни, кралицата на поп фолка пусна новия си албум, озаглавен “Аз”, и както личи той ще бъде музикалната й изповед за 2011 година.

Звездата представи част от новите си песни, които бяха възнаградени с бурни аплодисменти – дуета с рапъра Кристо “Създай игра” и “След раздялата”.

Най-желаното парче на вечерта обаче, и този път бе актуалният хит на фолк-фурията с Гъмзата – “Неудобни въпроси”, което завладя всички дискотеки в страната.

Закачливият текст отново бе приет с въодушевление и бурни емоции от стотиците фенове, които припяваха в едно с Галена и наскачаха по масите с първите ритми на песента.

Освен че изпълни на няколко пъти хита на вечерта, Галена не изневери на стила си и влезе в диалог с купонджиите със своите неудобни въпроси.

Изкусителката буквално изчерви до уши феновете с неприличните си провокации и не се поколеба да спретне импровизирано интервю с няколко девойки на сцената.

Наред с въпросите "Какво криеш под блузката си, мила?" и "Така ли си се родила?", звездата взриви публиката с неподражаемия си хумор добавяйки: “Е, пък аз сама съм си ги платила”....

Оказа се, че Галена е и умела сватовница, тъй като успя да запали искрата между една от красивите рожденички на вечерта – хостесата на клуба и най-добрият й приятел.

Друга дама пък, която само преди ден бе получила годежен пръстен от своя любим, получи благословията на певицата и обещанието, че ще пее на бъдещата сватба.

С мощни възгласи и разлюляващи танци купона продължи с песни като “DJ-ят ме издаде”, “Тихо ми пази” и “Да ти го дам ли”.

Вижте фотогалерия:

Галена на участие

Снимки: The Cotton Club