Фолк певицата Галена не спира да заблуждава мрежата със снимки от 7-звездния хипер луксозен хотел в Абу Даби Емирейтс Палас.

А родните медии вече я хвалят как спи в комплекса за по няколко хилядарки на нощ заедно с мъжа си Галин.

Според в. „ШОУ“ фолк певицата Галена спи в Емирейтс Палас за по 2 бона на нощ. По принцип нощувките там започват от 10-11 хиляди долара, но благодарение на двойка, която се отказала в последния момент, певицата и вафления бос ударили кьоравото.

Истината обаче е много по-евтина, пише HotArena.net.

Всъщност Галена и Галин са отседнали в далеч по-нискобюджетен хотел, а певицата умишлено се снима пред Емирейтс Палас, за да заблуди всички, че спи там. Ако беше така обаче, фурията нямаше да се щрака само пред хотела, а щеше да пусне и снимки отвътре.

Външната част на Емирейтс Палас е достъпна за туристи и всеки, който поиска, може да се снима отпред за спомен.

Само най-богатите обаче могат да си позволят да нощуват вътре.

Изящната постройка струва над 2 билиона паунда и хотелът е един от най-известните в света.

В него живее шейхът на Абу Даби, като тук отсядат и височайши особи от цял свят. Тук е сниман и „Сексът и градът“. Дори дърветата в градината са със златни листа и полилеите вътре – над 1000 на брой, са от камъни Сваровски.

С хонорара си от 6-7000 на вечер, половината от които дава на Митко Пайнера, Галена няма как да си позволи този лукс. Може само да си мечтае за Емирейтс Палас и да си прави селфита пред него…

 сн.: Фейсбук