От еротичното видео от ваната и старият имидж на Галена мина доста време, но певицата винаги е препращана в този епизод от живота си. Този период обаче ни най-малко притеснява актуалната звезда на "Пайнер". Това стана ясно от скорошното гостуване на певицата при блогъра и инфлуенсър Алпер Чочев. В рамките на видеото двамата разгледаха стари нейни видеоклипове, а фолк фурията коментира визията си. Видеото носи заглавието “Галена реагира на старата Галена” и е изпълнено със самоирония от поп-фолк звездата.

Първата песен на изпълнителката с видеоклип е “Можеш ли”, издадена през 2004 г. На видеото Галена още е Галя, а визията ѝ е доста по-различна от настоящата. Алпер Чочев коментира, че певицата изглежда много добре, а отговорът на Галена е ироничен: “Ооо, чудна съм!”. Поп-фолк изпълнителката разказа и подробности от записването на първото ѝ парче. По това време майка ѝ живеела в Гърция, откъдето ѝ изпращала касети с песни. Тя много харесала именно оригинала на “Можеш ли” за свое дебютно изпълнение.

Галена коментира, че пробивът в кариерата ѝ идва през 2005 г., когато излиза песента “Чупката”, в която изпълнителката се появява в доста по-разголена визия. “Това беше първата песен, която провокира огромен интерес, не знам заради хитовия заряд, който носи ли е или зарази това, че съм една идея по-разкрепостена като цяло” - коментира тя. Галена коментира и друго свое парче “Душата ми крещи”, като сподели, че това е една от любимите ѝ песни от нейния репертоар. Оказа се, че във видеото участва и нейната племенничка Доника, която тогава е на 9 години, а в момента вече има свое собствено парче.

Поп-фолк звездата сподели и други любопитни факти като това, че се е гримирала сама за първия си видеоклип, както и за парчето “Хавана-Тропикана” и в “Пей, сърце”. Галена разкри и кой е първият ѝ тотален хит - “Знам диагнозата”. Точно тогава изпълнителката забременява и споделя, че дори на снимките на клипа е бременна. Изпълнителката коментира и факта, че има нейни песни, закупени в чужбина, а именно в Русия и Сърбия, което я кара да се чувства много горда. / Woman.bg