Галена и Анелия не си говорят. Двете певици, са в открита вражда за сеир на всичките си колежки.

За това призна самата Галена в интервю за най-четеното светско списание "Love Style".

Тя разбрала, че колежката й Анелия се е изказала не особено ласкаво за нея пред трети лица. Жената на вафления бос Галин побесняла и веднага взела мерки.

Изпълнителката на "Пак ли" преценила, че злобно отмъщение няма да ѝ отива. Просто не била такъв човек.

Решила да заложи на гузната съвест. "Анелия си беше позволила на няколко места да говори  по мой адрес. Предпочетох да ѝ кажа, защото не съм човек който ще се поздравява с някого, все едно нищо не се е случило. Постарах се тя да разбере, че съм научила. Имам принцип, че какъвто и да е някой колега, аз не си позволявам да го коментирам", разказва Галена за случая.

Резултатът от перфектно изпълнения й план не закъснял. Анелия започнала да й звъни настоятелно, за да си изяснят ситуацията.

Галена обаче не й вдигнала телефона. "Имах ангажименти и не можахме да се чуем. С нея конфликт нямам, просто ми е обидно, когато някой ме коментира. Тя знае за какво става въпрос, защото е в нашия бизнес и е наясно какво се случва", лаконична е певицата.

От този момент двете изпълнителки не се поздравяват и дори на отминалия концерт на "Планета" се  правели, че не се познават.