Галена и Деси Слава подготвят дуетна песен. Това разкри Фолк идолът на 2014 година по време на интервю за "Папараци".

Първоначалната идея за колаборацията дошла от стилиста Добромир Киряков и подкрепена от бизнесмена Галин - бивш съпруг на Деси Слава и настоящ мъж на Галена.

"Когато чух, че Деси Слава се завръща в "Пайнер", аз се зарадвах, защото тя е един талантлив изпълнител и заслужава да се развива, да показва на хората това, което прави. Първоначално идеята дойде от Добри, но беше подкрепена от мнението на Галин. Деси Слава се съгласи" - обясни изпълнителката на "Пантера".

*Галена и Деси

По повод на многобройните въпроси, които отправят към нея, за взаимоотношенията между двете певици, Галена коментира:

"На 14 февруари тя имаше участие в нашето заведение и тя беше вкъщи, бяхме я поканили. Съвсем либерално семейство сме. На мен не ми е странно, но на хората може би им е интересно... Аз въобще не виждам никакъв проблем в това, не гледам по странен начин на цялата ситуация. Доколкото знам, когато Галин и Деси Слава са имали отношения, той се е грижел за Майки. Тя беше с Майки и на него му беше много мило, че той се среща със семейството на Галин след толкова много време. Това са едни взаимоотношения, хората се събират и се разделят. Аз никога не съм била причината за тяхната раздяла и по никакъв начин не се чувствам гузна за това. Това, че те са разделени е изцяло по тяхно взаимно съгласие. Оттам нататък - той е моята половинка, а тя е моя колежка".

*Деси и Галин

*Галена и Галин