Напоследък тениските с лого или цитат върху тях станаха много известни. Едни от най-популярните блогърки и мацки в Instagram направиха тази съвсем семпла, но удобна за ежедневието дреха изключително актуална.

Да си признаем и ние притежаваме една или две тениски с цветна щампа и сме сигурни, че и лятото ще си ги носим.

Има обаче тенденции, които не всеки човек може да си позволи, колкото и обикновени да изглеждат те.

Става въпрос за нашумялата Gucci тениска, която видяхме звезди като Оливия Кулпо, Марго Роби и Джиджи Хадид да носят.

* Оливия Кулпо

* Марго Роби

Само да вметнем, че тениската струва между 450-480$ и се предлага в два цвята - бяло и черно.

Внушителна цена "само" за една тениска, не мислите ли?

Галена е дама, която държи на стилната визия и оригиналните си сценични тоалети и сме сигурни, че е една от малкото българки, сдобили се с "Gucci"-тениската.

Тя сподели снимка за 8-и март, на която сияе от щастие, в прегръдките на половинката си Галин. А под снимката бе написала: "Не чакайте повод да се покажете пред света с цялата си прелест и красота. Блестете... всеки миг! За да може Любовта винаги да ви открива и да ви прави най-специалните, най-обичаните и най-щастливите!"

От снимката ясно личи, че Галена се е спряла на черния вариант на тениската, която бе комбинирала също с панталон на дизайнерската марка.

Любопитно е, че Галена рядко подкрепя благотворителни инициативи и не участва в благотворителни концерти, но определено може да си позволи маркови дрехи, с които постоянно да се фука.

За звезда, която е редно да благодари на милионите си фенове и почитатели за подкрепата и любовта, която й дават, очаквахме да е малко по-загрижена за обществото и да не се хвали постоянно с новите си покупки. Все пак с цената на подобна тениска в България едно семейство може цял месец да живее и да си плати сметките.

* поредна снимка на Галена с Цветелина Янева. Двете облечени от глава до пети с дизайнерски дрехи