Поредна сълзлива сага се разигра в ефира на TV7.

Попфолк певицата Галена, провокирана от въпросите на приятеля си Диджей Дамян, ревна, спомняйки си за кръсника на сина си.

Младият мъж, който е и съпруг на нейна много добра приятелка, е починал неотдавна.

„Аз по принцип съм корава жена, но няма как да не се разплача, когато си спомня за него", сподели Галена. Интервюто за "Поверително от N.L." продължи в шеговит тон, а уж „хапливите" въпроси на Дамян останаха без конкретен отговор.

„Като те знам какъв си мръсен в устата, май ще се замисля дали има въпрос, който да не искам да ми зададеш", заяви още в началото певицата.

Тя добави, че когато някоя от колежките й се опита да й подлее вода, тя тотално я „отрязва". „Игнорирането е победа", заяви гордо Галена и допълни, че не съжалява за нито един рязък свой жест, пишат от lifestyle.bg

Чалга певицата подчерта, че преди е отделяла почти цялото си време на работата си, докато сега бързала да се прибере вкъщи, за да си почине сред семейния уют.

„Кога намираш време за любов?", попита я Дамян.„Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа. Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време, но предпочитам да е вечер", разкрепостено отвърна Галена.

Запитана по колко пъти прави секс, тя шеговито отговори: „Ами по колкото ни се иска. Седем години сме заедно, вече сме са нагодили и всеки знае другия колко иска".

Галена сподели, че иска да роди още едно дете и то пак да е момче. „Мъжка майка съм си, искам пак син", заяви тя.