Пролетта на 2018-а е изпълнена с пътувания за Галена. След като посети Мароко в края на април, сега в началото на месец май, тя ще отлети отново от България – този път за своето ново турне в Америка. Поканата за него идва само няколко месеца след като Галена гостува на сънародниците ни зад Океана и дава категоричен отговор, че изпълнителката на хита #ПростоШоу е любим изпълнител на българската общност в САЩ.

Вече са ясни и датите на първите срещи с певицата – на 9 май е концертът й в Лас Вегас, а на 11-ти в Сан Франциско. Ден по-късно Галена ще пътува за Чигаго, за да се весели с българите там, а на 13-ти и Маями ще посрещне звездата на музикална компания “Пайнер“. Със сигурност емоциите ще са много горещи, затова почитателите на Галена в Америка я очакват с нетърпение, а фактът, че с нея ще пътува и Иво Моллов-Гугутката, е още една предпоставка, че градусът на купона ще е наистина висок.

Феновете на Галена у нас едва ли ще се чувстват пренебрегнати, защото където и да пътува тя винаги ги прави част от своите преживявания. Снимките, които певицата споделя, често ще превръщат във вдъхновение за последователите й, които признават, че любимката им винаги успява да ги изненада с оригинални кадри и нестандарти постове.