Галена признава, че с радост очаква срещата с публиката на концерта “14 Години телевизия “Планета“ на 1 декември.

В “Звездно“ тя разкрива, че първоначално плановете й за тази дата са били да гостува на българската общност в САЩ, но впоследствие заедно с организаторите и музикална компания “Пайнер“ са решили да отложат турнето за началото на следващата година, когато то ще бъде по-дълго и тя ще има възможност да се отдаде на 100 % на публиката там, нещо на което винаги е държала.

“Аз бях един от изпълнителите, които подкрепях с две ръце идеята за концерт в Арена Армеец и в един момент да отсъствам на толкова грандиозен концерт и събитие, каквото никога не съм пропускала, наистина щях да страдам много“, признава Галена.

Певицата сподели още, че когато има комуникация между изпълнителя и публиката, когато хората са дошли с позитивна енергия, смята, че мястото е напълно излишно да се коментира, но със сигурност това ще бъде един интересен спектакъл, на който хората ще се забавляват. Засега Галена не разкри на кои песни ще се спре за представянето си на сцената, но няма съмнение, че ще заложи на едни от най-обичаните си хитове, пише planeta.tv.