Една от най-харизматичните изпълнителки на “Пайнер” – Галена даде старта на музикалната 2017-та година.

Това се случи точно в полунощ, когато всички вдигаме наздравица за настъпващата Нова година. Тогава официалният канал на медията в YouTube – PlanetaOfficial представи най-новата песен на Галена – “Мина ми” по музика на Kiriakos Papadopoulos, текст на Росен Димитров и аранжимент на Даниел Ганев.

“Не мога да мързелувам и да бездействам. За мен това означава да линея и да не се чувствам добре. Работя си. В Новогодишната програма ще представя нова песен, която имам от 2-3 години, но все не оставаше време да я пусна. Казва се “Мина ми” и е гръцки кавър…”, разкрива певицата пред signal.bg.

Галена е в очакване на своята втора рожба тази зима, но въпреки напредналата бременност изглежда перфектно и в добра кондиция.

Освен в “Нощта на звездите” – празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета” и “Планета HD”, тя се появи и на промоцията на Фики и албума му “Is This Love”.

2017-та за Галена се очертава да бъде много емоционална, не само в личен аспект, но и в музикален. Певицата не крие, че вече подготвя своите бъдещи проекти, с които да се завърне на сцената след раждането.

“Не обичам да пускам нещо на всяка цена, затова обмислям нещата, гледам песните да са различни, като тази на Криско (#МамаУраган), на когото благодаря, че се съгласи и направи песен за мен”, разказва певицата.