Галена ще бъде сред звездите на предстоящия концерт на Планета ТВ в Арена Армеец. Фолк звездата разкри какви са причините за отлагането на дългоочакваното й турне в Америка.

"С нетърпение очаквах и се подготвях за срещата с нашите емигранти в Америка. Но заедно с моите продуценти и с организаторите решихме, че моята липса на концерта по случай 14-годишнината на телевизия "Планета" ще се отрази по някакъв начин. Имаше много мои фенове, които недоволстваха от липсата ми. И самият срок на турнето беше доста малък, може би за десетина дни. Аз винаги съм се стремяла да си върша работата професионално и в никакъв случай не искам някой да бъде ощетен от моето присъствие, което винаги е на сто процента, заради умората и пътуванията. Затова решихме в началото на 2016 година, през март, да дадем един хубав старт на новата година, както го направих преди 5 години и имаше страхотен успех" - обясни певицата пред "Звездно" и заявява още:

"Със сигурност имаше много хора, които ме очакваха и са останали разочаровани, но всяко зло е за добро. Мисля, че 20 дни е много по-добре от 10 дни. Наистина ще имам време да си отпочина между концертите, да се заредя за следващи изяви и отново да разгледам, да се срещна с мои приятели, които също ме очакваха. Имах идея да направя и нещо с екипи от Америка. Нищо не сме загубили, напротив, очакването ще е доста по-голямо".



Хитовата изпълнителка, която не оставя равнодушни феновете по време на концертните си изяви, признава за огромното си желание да бъде част от най-голямото шоу на музикалния канал.

"Страдах по някакъв начин, защото аз бях един от инициаторите да се случи нашият концерт в Арена Армеец и в един момент да отсъствам от толкова грандиозен концерт и такова събитие, което никога не съм пропускала, наистина щях да страдам много" - обяснява тя.

Певицата стартира и подготовката за предстоящото шоу и казва: "Ще бъде нещо много интересно, хората ще се забавляват - дали от мен, дали като цяло от спектакъла, със сигурност никой няма да съжалява, че е присъствал".

Все още не е уточнила песните, които ще представи на концерта. "Имам и много дуети, искам да изпея и самостоятелни песни... Самата аз не съм решила още на сто процента кои песни да включа" - споделя тя, пише Signal.bg.