Официално певицата потвърждава новината, че с Галин отново очакват момче.

До момента те вече имат един син – Стефан, който се роди през 2009 година.

Пред списание “Love Style”, на чиято корица е в навечерието на Коледа, Галена разкрива, че втората й бременност протича нормално, но малко по-тежко от първата. Заедно с Галин вече са избрали и име на бебето, но предпочита да не го издава до появата му на бял свят. Звездата вече е в седмия месец , но признава, че в началото й е било трудно по време на участията й, затова е решила да прекрати по-рано клубните си изяви.

“А и аз не работя за пари, а за удоволствие”, категорична е тя.

Галена не крие задоволството си от това, че е успяла по един нестандартен начин да присъства на концерта “15 години телевизия Планета”, защото държи на публиката и почитателите си.

“Радвам се, че представихме дуета ни с Цветелина Янева по един интересен и иновативен начин чрез холограмни изображения”, признава изпълнителката.

Уникалното холограмно шоу, подготвено от двете певици и техния екип даде едно силно и различно начало на спектакъла, а меломаните вече могат да го гледат в Planeta Official в YouTube.

В аванс можем да издадем, че Галена е една от звездите, които ще видим в празничната музикална програма “Нощта на звездите”, чиято премиера ще бъде в Новогодишната нощ.