Галена отново плете интриги, като този път на прицел е новият изпълнител на Hit Mix music - Ивайло. Новият певец решил да кръсти първата си песен "С Галена в новия баварец", тъй като харесвал Галена и искал да й се подмаже, за да направи дует с нея за вбъдеше, но Галена буквално побесняла, когато разбрала, че новобранци й използват името и си правят реклама на неин гръб.

Новината за песента стигнала до нея чрез най-добрата й приятелка Лорена, която също е певица от фирмата. Припомняме, че музикалната компания Hit mix music всъщност е на композитора Оцко, създал доста от хитовете на поп-фолк изпълнителите, включително и на Галена.

Още щом новината достигнала до нея обаче, звездата веднага звъннала на Оцко за да търси сметка защо подкрепя подобни начинания. Изпълнителката вдигнала скандал на композитора, като обявила, че е най-голямата звезда в чалгата, а такива евтини проекти на никому неизвестни изпълнители могат само да й смъкнат имиджа. Дори го заплашила, че ако не свали песента от канала си в Youtube, певицата ще спре да му поръчва песни и ще уреди единствената звезда във фирмата му- Лорена, в Пайнер.

Междувременно новият пороект на Галена "Просто шоу", бележи доста нисък рейтинг като за певица с нейните претенции. Песента й успя да се задържи в "Най-гледаните клипове" в Youtube едва три-четири дни, след което беше изместена от Анелия, чиято песен дори няма видеоклип.

Дали интригите и скандалите, които напоследък са доста често част от имиджа й, са продиктувани от страх за евентуална загуба на позиции, можем само да предполагаме.