В навечерието на Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, Галена представи най-новия си музикален проект със заглавие “Да ти олекне”.

Песента и видеото вече са достъпни, както в Planeta Official в Youtube, така и в ефира на “Планета HD”, където набират все по-голяма популярност. Публиката не крие високите си оценки към Галена и целият екип, създали това различно музикално предложение.

“Целият проект е много различен, модерен и оригинален. Галена всеки път надскача себе си и се опитва да бъде извън клишето на поп-фолка и успява. Прекрасен и стойностен проект. Поздравления за целия екип!”, “Галена умее да рискува и се хвърля в дълбоки води. Това я прави оригинална и различна от масата и клишето”, коментират меломаните.



Автор на музиката и аранжимента на “Да ти олекне” е Владислав Драганински, а текстът е дело на Мариета Ангелова. За стилното и оригинално видео певицата се довери на професионализма на режисьора Николай Нанков и оператора Мартин Чичов. Визията на Галена отново е неповторима и разкрива безупречния моден усет на звездата и стилиста Добромир Киряков.

Източник и сн.: Planeta.tv