Фолк певицата Галена пак се прояви с изцепките си. Изпълнителката за пореден път демонстрира оралните си умения по време на свое участие.

На кратко любителско клипче, в което Галена отново шашка феновете си с шавливото си поведение на сцената.

„Модната икона на 2015 Галена от много време се слави със умението си по участия да пие шотове само с уста. Почти на всяко участие не пропуска възможност да покаже таланта си. Галена имаше участие в столична дискотека, където отново дигна чашката, а феновете й отстрани припяваха „Хабиби“ на Азис“, съобщава източник.

Той се възмущава как Галена всеки път си пийва порядъчно, макар че има работен ангажимент. „Изобщо не е професионално от нейна страна да се напива на участие“, коментират фенове.

Безспорно това не е първият път, в който Галена поглъща шотове, без да използва ръцете си. В крайна сметка едва ли е тайна за някого оралния захват на певицата, който всички са имали възможността да видят в домашното й клипче.

Галена обаче продължава да подчертава таланта си и по участия, явно за да затвърди представите за себе си. А уж Модната икона се опитваше да избяга от този имидж...

Източник и сн.: HotArena.net