Специален коридор на разстояние от феновете получи Галена. Фолкпевицата излезе за първото си участие след пандемията, като изви глас във варненска дискотека. В духа на хигиенните мерки Галена се разходи между почитателите си в специално изграден коридор-платформа, но не се прегръщаше с тях, не даваше да я докосват и следваше точно определен маршрут.

Дори и за позирането на снимките Галена стоеше на разстояние, въпреки че почерпените посетители искаха да сграбчат любимката си. Това успя да направи малкият син на Тони Стораро - Емрах, който случайно или не се оказа в същото заведение. И за да привлече вниманието към себе си, тийнейджърът се шмугна в специалния коридор, гушна чалга кака си и двамата изпяха няколко парчета заедно.

Силен, но и дезинфекциран старт на чалга сезона направи и колегата на Галена Костантин, който има дискотека в Студентски град в столицата. Коцето покани верни другари, седнаха на гъсто в сепарето и цяла нощ вдигаха наздравици. Сервитьорките на Коцето раздаваха дезинфектанти на купонджиите, за да си почистват често ръцете.

"Константин вероятно си прави вътрешно прочистване с уиски", шегуваха се негови фенове, тъй като певецът отново пиеше от станалата традиционна за него водна чаша. Константин купонясва в компанията на бизнесмена Петко Димитров и Кристиян Кирилов, който изигра Митака от хитовия сериал "София - ден и нощ".

снимка:галена инстаграм

източник:България днес