Галена е предложила на гимнастичката Цвети Стоянова да я снима в биографичен видеоклип със социално послание към хората, изпадали в състоянието на Цвети, по подобие на запомнящи се международни проекти, ексклузивно научи HotArena.

Гимнастиката от години е голяма фенка на Галена и почитателите им предполагат, че не би й отказала. Галена ясно осъзнавала, че проект с подобен смисъл би я издигнал на по-високо ниво като артист.

Лятото на 2016 година, определено беше повратен период в живота на Цвети Стоянова. След тежкия инцидент, хиляди хора се молиха за здравето й, социалните мрежи бяха затрупани със снимки и благодарности към донеслата европейска и световна титла по художествена гимнастика - Цветелина Стоянова. Цяла България се молеше "златното момиче" да се възстанови и стотици непознати бяха готови да дарят кръв за нея.

Въпреки очакванията да бяха, че Стоянова ще се възстановява бавно, за щастие се наблюдава изключително бърз прогрес в здравословното й състояние.

И макар точно това да пожелаваха всички, голяма част от феновете на Стоянова останаха разочаровани от поведението й на "лошо момиче" след инцидента, видя HotArena.