Галена заведе майка си в Париж на екскурзия до Дисниленд заедно с внуците. Менторката от „Гласът на България“ показва лицето на само на по-малкия си наследник Александър, който вече е на пет години. Момченцето изкара коронавирус заедно с майка си мината година и разходката из невероятния парк с героите на Дисни е първото му пътуване зад граница след болестта. И докато не виждаме батко му Стефан, който е роден през 2009 година, Галена ни показа майка си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Венета Ганчева и съпругът й Вичо се женят още съвсем млади. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Семейството на Галена не искало трето дете, защото времената били трудни. Майката на певицата се мъчила на абортира по различни начини, но не успяла и така се родила поп фолк изпълнителката. „Аз съм била нежелано детенце.

Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет“, казва Галена по повод появата си на бял свят. Певицата си спомня, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на баба й и дядо й по майчина линия.

Баща й работил в завод „Смядово“, където произвеждали динамит и тротил. След като затварят завода, се пробва в други професии. Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка. „Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако правех някоя беля, винаги винаги беше прехвърляна на някое от по-големите деца“, споделя изпълнителката за „Феноменален“.