Тази вечер представи новия си албум, който е нарекла кратко и ясно с името „Аз”.

Певицата събра свои приятели, семейството си, колеги и журналисти в кино „Арена”-Младост, където показа амбициозния си проект.

Видео-албумът съдържа 16 парчета, а всяко от тях е придружено и с видео реализация. Галена сподели, че идеята е дошла от нейни фенове, които при старите й проекти непрекъснато я питали „А тази песен защо няма клип”. С албумът „Аз”, който ще се появи на пазара на 4-ти декември, певицата определено ще зарадва своите почитатели.

Девет от видеоклиповете са чисто нови продукти, а останалите са вече познати видеа, които обаче не са били издавани в отделен албум. Новите клипове са заснети за скоростното време от един месец, в който Галена е имала цели 20 участия.

Неуморната певица показа на публиката колко многолика е всъщност и как с лекота успява да се превъплъти в различни образи. От нежна и влюбена жена, през изкусителка, жената-вамп, модерна R&B певица и закачлива флиртаджийка – всичко това е Галена.

Деветте клипа изобилстваха от модерни решения, а певицата сменя цели 30 визии в тях, дело на стилиста й Добромир Киряков. Режисьор на амбициозния проект е Люси.

Галена ще пуска един по един клиповете си, като успоредно с промоцията й се състоя и премиерата на песента й с Кристо „Създай игра”. Видеото е младежко, свежо и доста енергично. Песента пък няма нищо общо с проектите, в които певицата досега е участвала. В него изцяло липсват елементите на поп-фолка.

На промоцията на албумът на певицата присъстваха половинката й Галин, майка й , целият екип зад проекта, както и някои от колегите й. Сред тях бяха Емилия, Кали, Борис Дали, Цветелина Янева, Малина, Соня Немска, Андреа и Ани Хоанг. Не липсваха и представители на Ара, като Емануела, Тони Стораро, Джордан. Вихра и Мая от "Станция Нова" и плеймейтката Златка Райкова също присъстваха на представянето.

Още снимки от промоцията на албума "Аз" можете да видите в нашата Галерия

Снимки: HotNews.bg / Иван Бъчваров