Втората бременност на фолк звездата Галена протича нормално, но малко по-тежко от първата, това споделя самата тя в интервю за списание "Love Style".

За първи път пред изданието Галена говори и за отношенията с вече бившата си приятелка Преслава.

Галена вече е в седмия месец и разказва, че преди концерта в Арена Армеец е претърпяла лека операция, която се оказала и причината да не излезе на сцената. „Радвам се, че представихме дуета ни с Цветелина Янева по един интересен и иновативен начин чрез холограмни изображения.

Още в началото на участията на Галена и е ставало лошо. „Не можех да стоя повече от час на сцената, Имаше периоди, когато отменях поети ангажименти. По тази причина спрях участията и по-рано. А и аз не работя за пари, а за удоволствие“, казва звездата.

Тя потвърди слуховете, че очаква да има отново момче. Певицата не изключва възможността да има и трето дете. Галена подминава с усмивка писанията в жълтите издания, че детето не е от Галин. Споделя, че дори не са го коментирали, тъй като през годините са свикнали на всякакви абсурдни спекулации.

Семейството вече е избрало име на бебока, но не иска да го издава, докато не се появи на бял свят . Тя споделя, че първото й раждане било екстремно и се наложило да бъде със секцио.

С Галин са мислили по въпроса да сключат брак, но все отлагат. „Галин се дразни, когато някои се обърне към мен с госпожице. Наш приятел свещеник казва, че да имаш заченато дете без църковен брак е прелюбодейство и голям грях. Галин ми е предлагал брак, но винаги съм казвала, че не ми се прави сеир на хората. По-скоро бихме се венчали в църква и то само с най-близките си хора“.

За първи път Галена коментира наградите на телевизия Планета.

„Аз повече никога няма да отида на тази церемония. Взех това решение, защото вече не намирам смисъл. Работя усилено, за да съм изпълнител със собствен стил. Тези награди се раздават по не особено ясни критерии на принцип отпреди 15 години. Статуетките са важни за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа, а аз отказвам ангажименти, за да съм със семейството си, или за тези, които притежанието на статуетки храни егото им.

С Преслава нямам взаимоотношения. В живота е така-хората се събират и разделят. Просто така се случиха нещата, не мога да кажа защо. Има болка когато загубиш приятел. Когато си давал, а си готов да дадеш повече за другия, отколкото за себе си е нормално да те боли. Но както казах-животът е срещи и раздели".