Фолк певицата Галена се изпусна в предаването на Николета Лозанова „Папараци“, че ДесиСлава и ММА боецът Светлозар Савов са се разделили.

Изпълнителката бе интервюирана от Преслава, която я разпитваше за отношенията й с бившата съпруга на Галин, пише HotArena.bg.

За да увери зрителите, че между нея и ДесиСлава няма напрежение, Галена разкри любопитни подробности, които поставиха Деси в неловка ситуация.

Настоящата половинка на Галин разказа, че бившата му е отседнала у тях за Свети Валентин.

Колежката й имала участие в Арбанаси и след това заедно със сина си Майки преспали у Галена. С тази история половинката на вафления бос издаде, че ДесиСлава и Зарко вече не са заедно.

Всеизвестен факт е, че ММА боецът е ревнив и би се възпротивил гаджето му да нощува у бившия си съпруг. „За да остане Деси да спи у Галена и Галин, значи със Зарко вече не са заедно“, коментираха и запознати след предаването.

Нещо повече – на 7-ми март ДесиСлава имаше рожден ден и прекара личния си празник отново сама. Вероятно двамата са решили все още да не раздуват новината за раздялата.

Припомняме, че певицата и ММА боецът имаха близо 4-годишна връзка и 10 години разлика във възрастта. Най-вероятно именно това е оказало влияние върху отношенията им.