Галена призна, че обича Галин толкова силно, колкото и в началото.

Освен, че здраво се труди над нови песни и клипове, оказа се, че фолк певицата работи заедно с любимия си за още едно дете!

Слуховете, че двамата си изневеряват и връзката им върви към своя край все още са далеч от истината. Това сподели самата тя пред „Блясък“, пише kliuki.bg.

„Никога не сме си помисляли да се разделяме. Повече от заедно сме в момента и дори мислим за второ дете, казва певицата с „Най-добър албум на 2011″.

Припомняме, че Галин й подари годежен пръстен преди 4 години, но двамата така и не отидоха до гражданското:

„Много сме си добре и така. Не вярвам в суеверия и не смятам, че има нещо лошо в това, че сме сгодени от толкова дълго време и все още не сме подписали“, категорична е Галена.

*Галена и Галин (Снимка: Night Flight)

Тя носи годежната си халка, която получи малко, след като с Галин се сдобиха със сина си Стефчо. Той е и голямата слабост на Галена, която признава, че не може да му се скара и го възпитава с много търпение. Малкият наскоро трогна майка си до сълзи с появяването си в ''Шоуто на Слави''.

Припомняме, че Галена не прекъсна кариерата си заради майчинството. След раждането на Стефчо певицата дори стана още по-търсена и успешна.

*Галена и Стефан (Снимка: planetaderby.com)

Заглавна снимка: Bulphoto