Мнозина се чудят каква е тайната за успехите на Галена. Сама певицата признава, че в основата на всичко е факта, че истински обича това, което прави. И е благодарна за разбирането, което има от своята половинка, Галин. Вече 13 години той безпрекословно я подкрепя, защото знае колко важни за нея са музиката и сцената.

“Дано да не се променям и винаги да работя със същата страст – откровена е Галена в свое телевизионно интервю и допълва, че голяма заслуга за изграждането на характера й имат нейните родители и доверието, което са й гласували още като тийнейджър - Благодарна съм на моите родители, че ми се довериха и ме пуснаха да уча в друг град. Може би тази самостоятелност липсва на днешните деца. Прекалено много ги обгрижваме и си мисля, че може би това ще им пречи занапред. А благодарение на това, че съм била самостоятелна, аз се изградих като личност и съм толкова упорита и систематична“.

В телевизионната си изява Галена споделя още, че е щастлива от срещата си с Миле Китич и възможността да създадат съвместна песен: “Много съм благодарна за срещата си с Миле Китич. Той е много готин човек, с енергия, която просто пленява хората. Първоначалната идея бе той да се включи в проекта като фючеринг, но толкова хареса песента, че пожела да я направим като дует и така се появи “Добре ли си“.

Друг изпълнител, за когото Галена споделя, че е удоволствие да се работи съвместно, е Фики: “Обичам да работя с Фики, защото преди всичко ценя хората като хора, а той е много възпитан, уважителен и внимателен. Наистина се работи много лесно с него, защото е уникален изпълнител, един от най-добрите певци в България“, откровена е Галена.

снимка:инстаграм галена