Галена докара участниците във „Фермата“ до див възторг, след като се появи изненадващо в предаването. Певицата пристигна в стопанството по случай рождения ден на един от участниците - Любо, който има бизнес в Щатите. Двамата се познават от турнетата на изпълнителката в Чикаго, където предприемачът живее от години и не пропуска нейни изяви. Облечена с къса дънкова рокля в съчетание с високи велурени ботуши, Галена не чака специална покана и смело поведе хорото във „Фермата“.

Фолкзвездата повдигна духа на претендентите за стоте бона с изпълнения на най-вълнуващите български народни песни, разпали ги с фолккласики и демонстрира неочакван рок талант, като вдъхновено изпя „Черната овца“ на „Ахат“ и „Да те жадувам“ на „Сигнал“. Вкъщи мaлкият ми cин cутрин, oбeд и вeчeр cлушa „Rаmmstеin“. Кaзвaм му: „Мoжe ли мaйкa ти дa e фoлк пeвицa, a вкъщи дa пeeм „Du Hаst“?“, пoшeгувa ce Гaлeнa прeди риaлити гeрoитe дa я изпрaтят c aплoдиcмeнти.

След като Галена остави микрофона, участниците я предизвикаха да забиее десет пирона. Изненадващо, тя не само се развъртя с чука, но и наряза дъска с трион, докато риалити героите разпалено я подкрепяха с възгласи: "Давай!“, "Можеш!“, "Дишай!“. Певицата сподели, че като малка често се въртяла в работилницата на баща си и още тогава била фурия в чука. “Чувствам се заредена, чувствам се горда българка, чувствам се истински щастлива, защото има такива предавания като "Фермата", които, ако сме забравили, ни припомнят кои сме, откъде сме и откъде сме тръгнали.”, сподели изпълнителката.