Днес е двоен празник - според това дали сте влюбени, или предпочитате стария традиционен празник на лозята и виното Трифон Зарезан. А който иска може и да празнува двойно. Все пак хубаво е човек винаги да си намира поводи да е в добро настроение и да се забавлява.

За съжаление не всички родни звезди ще могат да празнуват празника на влюбените с половинката си. Вчера ви съобщихме, че Мария е поела ангажимент в столичен клуб и ще радва младите студенти, вместо да се радва на вниманието на гаджето си.

Кои звездни дами ще се похвалят с подаръци за милиони ще разберем до края на деня. А една от най-известните поп-фолк изпълнителки у нас вече блесна със скъпоценно украшение по лицето си. Галена пусна снимка в социалната мрежа Instagram, с която предизвика вълна от коментари.

На снимката виждаме Галена с къса прическа, най-вероятно перука, грим в стил 90-те, бяла тениска и едно бляскаво бижу, което краси устата й!

Не сме сигурни дали това е истински пиърсинг, но определно диамантеното бижу прави впечатление.

"Мама е скандал", "Страхотна снимка и визия", "Уникална си", "Секси джуки" са само част от положителните коментари, които заваляха под снимката.

Допада ли ви новата визия на Галена и подходяща ли е според вас за Св. Валентин?