Фолк певицата Галена, която гостува в „Горещо” буквално часове преди да замине за Америка, заяви пред водещата Венета Райкова, че с половинката й Галин нямат еротични клипчета.

Припомняме ви, че именно едно такова, заснето с бившето й гадже, я направи много популярна и както самата тя заяви „са я забелязали”. Певицата обаче е категорична, че след това всичко е зависело от нея и работата й, за да върви кариерата й напред.

Галена сподели, че макар вече да я няма онази голяма страст между нея и Галин, каквато е имало в началото на връзката им, тя се чувства страшно обичана и спокойна с него. Освен това той я уважавал, а за нея това било най-важното.

Именно Галин бил и човекът, който най-много я подкрепил след наградите на „Планета”, където докато приемаше приза за „Певица на годината” публиката викаше името на Преслава. Фолк певицата заяви, че той й е казал, че тя е победителката и е заслужавала наградата, която е спечелила. Освен това Галка категорично заяви, че любимият й не е платил за наградата й и не й плаща клиповете, пишат от bliasak.bg. "Аз изкарвам достатъчно пари", каза още Галена.