Фолк звездата Галена ще пропусне пищните гощавки по празниците, тъй като е на строга диета. Певицата е предприела кардинални мерки за отслабването си, след като преди месец лъсна истината за наднорменото й тегло. В шоуто на Николаос Цитиридис тя влезе в ролята на "старата Галена" и наистина образа й се препокри с този от миналото й, когато Галка си беше пищна от всякъде.

С днешна дата обаче пайнерката е къде къде по-суетна и тази издънка в медийните й изяви направо е отключила строг хранителен режим за незабавно вталяване. Затова изпълнителката на хита "Паника" е забранила на всички в семейството й да я изкушават с каквито и да е вкусотии по празниците. Тя дори е поръчала специално диетично меню, което да е съобразено все пак с обичайните ястия, които се сервират на масата за Бъдни вечер и Коледа. Отделно прави ежедневно и упражнения за стягане на тялото, като фитнес инструктор я наставлява чрез интернет видео връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

След като в публичното пространство лъсна в действителност наедрялата й фигура, певицата изпада в тежка депресия. Тя и преди това е осъзанавала, че има проблеми с килограмите, но някак си се е надявала, че това няма да я уязви публично. Когато в интернет изтекоха снимки на пищните баджаци на звездата, това буквално я довършило и категорично минала в режим за отслабване. Добрият й приятел и стилист Добри Киряков също влязъл в помощ за бързото топене на мазнините, тъй като има доста голям опит. От години той се е превърнал в абсолютен фитнес маниак.

Тези дни Галена публикува в социланата мрежа празнични снимки, на които обаче се вижда, че е доста по-слаба. Илюзията, че вече е фиданка обаче е заблудата, която създава добрия фотошоп, коментират в средите. 

Истината е, че покрай липсата на участия заради пандемията, Галена съвсем се е обездвижила и това навярно е една от съществените причини да се запусне. Покрай твърде многото почивни дни, тя също така е почнала и да похапва в повече и след като му изпусна края, сега е време да си върне старата топ форма, за която много колежки и завиждаха.