Галена отпра невероятен корем!

Чалгаджийката смая всички на участие в провинцията, където се появи по... паласки.

Стана ясно едно - Галка не само че не си е взела поука от наградите на "Планета", ами продължава в същия дух - да тъпче като за последно.

Както се видя на церемонията на "Планета", Галена се е обзавела с излишни телесни мазнини. Снимките от наградите бяха потресаващи. Всяка "звезда" би се засрамила и би се подложила на зверска диета, само не и Галена.

*Галена на наградите (Снимки: Булфото)

Изпълнителката изглежда се чувства добре в кожата си и май ще сменя професията. От певица ще стане кючекиня - вече има всички дадености.
Та обратно на облеклото на Галена от онази вечер: семпла пола и стегнато горнище. За жалост не се виждаше нищо от силиконовите й гърди (добре, че навремето тя засне онова прословуто порноклипче във ваната). Между горнището и долнището обаче има 8-сантиметрова цепка. Оттам плътта на Галена прелива като язовир след обилни снеговалежи.

Почитателите на пищните форми веднага наобградиха Галена, пляскаха й видимо превъзбудени и крещяха "Машалла! Страшна си!".
Други се усъмниха, че любимката им е бременна, но това не е вярно. Както самата Галена заяви, тя не носи бебе. "Хора, не съм бременна. Просто съм се поотпуснала и съм надебеляла", обяви певицата.