Галена прикова вниманието на последното си участие.

Тя лъсна с къдрици и много по-къса прическа, с което за пореден път доказа, че е една от най-нестандартните и променливи дами във фолка.

Галена винаги следва модните тенденции, даже бихме казали, че сама ги налага. Нищо чудно сега колежките й да последват примера и да лъснат досущ като нея. Галена обаче знае, че е крачка пред тях и веднага ще измисли още по-свежа изненада. Тя обича да завладява публиката и да сменя начина, по който изглежда.



Това е похвално, още повече, че непрекъснато твори хитове, с което държи всички като залепени към себе си. Неслучайно е една от основните любимки на чалга почитателите, при това от доста години вече.



В момента певицата е сериозна конкурентка на Преслава за взимане на наградата певица на годината, а коя от тях ще се окаже по-добрата в очите на хората, предстои да разберем. Така или иначе, двете си имат своите обожатели в мрежата, които не секват с похвалите за тях.

Галена в момента е актуална с промяната, която направи със себе си, аплодират я потребителите – преценете сами дали са прави в бурните си реакции за нея, пише kliuki.net.